Clubkampioenschappen

3 november 20150

Het is weer zo ver, de clubkampioenschappen!
De Clubkampioenschappen worden georganiseerd voor alle zwemmers van de vereniging. Voor de zwemgroepen 1, 2 en 3 en de masterzwemmers is een heel programma opgesteld met verschillende zwemnummers. Alle waterpoloërs nodigen we uit (dagen we uit) en zijn van harte welkom om mee te doen met de sprintnummers op de donderdagavond. Ook voor de trimzwemmers is er weer een mogelijkheid om mee te doen op de maandagavond.

We hopen op zo veel mogelijk aanmeldingen zodat we een mooi en vol programma kunnen maken. Als je mee wilt doen stuur dan een e-mailbevestiging naar: zwemmen@zvsassenheim.nl We kunnen met deze deelnamebevestiging weer leuke series samenstellen.
Bijgevoegd het overzicht van de avonden en het programma voor de Clubkampioenschappen 2015
[download id=”418″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.