Eerste zwemwedstrijd van het seizoen

8 oktober 20150

Ik zag er wel een beetje tegenop… de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Zal ik wel goed hebben getraind? Kan ik de keerpunten allemaal nog wel? Hoe zullen de tegenstanders zijn? Maar vooral: zal het water weer zo warm zijn als de vorige keer dat we in Waddinxveen zwommen? Ik weet nog heel goed dat ik toen een FLINKE DIP had in mijn zwemcarrière. Drie keer 200 meter moest ik zwemmen. Steeds ongeveer 8 seconden boven mijn tijd zwemmen gaf mij niet heel veel vertrouwen in de toekomst. Maar toch, een aantal jaar later sta ik weer in hetzelfde zwembad. Nu niet om drie keer 200 meter te zwemmen, maar nu om drie keer 100 meter te zwemmen.
[download id=”413″]
En natuurlijk de uitslagen:
[download id=”414″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.