Ludieke zwemtocht

24 augustus 20150

Zondag 30 augustus staan er 50 (oud)leden aan de start om van het ‘oude’ naar het nieuwe zwembad te zwemmen. Een ongekend aantal, waarbij jong tot oud meedoet. Uiteraard verdienen de bikkels die de uitdaging aangaan aanmoediging. Vandaar even de route en tijdstippen waarop de helden aangemoedigd kunnen worden. De tocht van circa 4,5 kilometer, gaat door de Sassenheimse Vaart en via de Dieperpoel en Norremmer naar de Zandsloot voor de finish bij Zwembad Wasbeek. De start is om 11.00u bij het oude Zwembad. Vervolgens zijn de zwemmers langs de Sassenheimer Vaart prima te volgen.  Aan het eind van de Menneweg bij de uitkijktoren zie je ze vervolgens over het Norremeer aankomen. Hier is ook een rustpunt voor de zwemmers. Een prima punt dus om de zwemmers een warm onthaal te geven. Om 12.30 start de laatste etappe naar de Wasbeek waar we de eerste zwemmers even voor 13.00u verwachten. In het sportcafe is er vervolgens alle gelegenheid om met elkaar na te praten. Uiteraard zijn de zwemmers ook met boten te volgen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.