Ruim €4500,- opgehaald met sponsorzwemmen

18 februari 20150

Maandag 9 februari mochten de trimmers en de masters de spits afbijten bij het sponsorzwemmen. Een heleboel zwemmers hadden een vast bedrag meegenomen. Een aantal kwam echter om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen in 30 minuten. Trots en kapot kwamen de zwemmers het water uit om hun formulier weer op te halen. Goed werk!!

Woensdag 11 februari werd het grootste deel van het sponsorzwemmen georganiseerd. Alle andere leden mochten deze avond zwemmen. Met een heleboel vrijwilligers op de been, verliep de avond uitstekend! De eerste groep zwemmers zwom 30 minuten. Het was heel erg druk in de banen en er moest flink rekening met elkaar gehouden worden. Maar wat hebben ze hun best gedaan! En zoveel sponsors. Sommige zwemmers hebben in hun eentje wel meer dan €100,- bij elkaar gezwommen. Super goed!! De tweede groep zwom 45 minuten, ieder op zijn eigen manier. De een op zijn gemakkie, de ander steeds sprintend en dan weer even rust en de ander weer afwisselend in zijn slagen. Het was hier helaas wat rustiger, maar ondanks dat heeft de tweede groep ook flink wat geld opgehaald.
In totaal is er ruim €4500,00 opgehaald. Wat een bedrag! De helft van dit bedrag gaat naar het goede doel Metakids. We wachten nog even voordat alles binnen is en dan zullen we het gaan overhandigen!
Een paar leuke feitjes nog:
In totaal zwommen er 95 zwemmers mee
Deze zwemmers hebben 5153 banen gezwommen
Dit is meer dan 128 kilometer. Dit is nog verder dan naar Leusden (waar we heen gaan op jubileumweekend)
Actiepunten:
Zorg dat je al je geld binnenkrijgt en inlevert op één van de dagen die op je envelop staat of inlevert bij het adres wat ook op de envelop staat.
Als je niet hebt gezwommen, kun je ook altijd nog geld sponsoren! Doe het in een envelop en lever het in bij één van de ZTC-leden tijdens de trainingen.
Geef je op voor het jubileumweekend van 4-5 juli!
Bedankt voor jullie enthousiasme. Dit belooft wat voor de rest van het jaar!
Namens de ZTC en Jubileumcommissie,
Rianne & Maaike

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.