Vrijwilligers!!

10 december 20140
Afgelvrijwilligersopen woensdagavond 10 december werd er in Cheers, Voorhout de vrijwilligersprijs van Teylingen uitgereikt. Verheugd waren de trainers van de wedstrijdgroep toen ze te horen kregen dat ze als groep genomineerd waren. Een blijk van waardering voor hun inzet om de zwemmers in de jongere groep of in de eigen groep training te geven. Een dikke pluim!

Er waren nog een hoop andere genomineerden en om de prijs werd dus gevochten. De prijs ging helaas langs de groep trainers heen naar een andere zeer actieve vrijwilliger van de kern Sassenheim. Zeer verdiend. Maar alleen de nominatie al was een waar feest. Want wat moet de vereniging nu zonder vrijwilligers.  Daarom bij deze ook een dikke pluim aan alle andere vrijwilligers van de vereniging: scheidsrechters, juryleden, trainers, coaches, commissieleden en alle anderen die vaak, soms, af en toe of heel vaak wat voor de vereniging doen. Een applausje voor alle vrijwilligers!
Ik heb me laten influisteren dat alle vrijwilligers iets lekkers krijgen als bedankje voor het afgelopen jaar. Dus vergeet niet de komende week in het zwembad te zijn!
Er valt nu alleen nog maar het volgende te zeggen: op naar een geweldig sportief 2015, inclusief het vieren van ons 50-jarig bestaan!
[download id=”363″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.