Nieuwe W-ers gefeliciteerd!

22 oktober 20140

16 oktober 2014 hebben er maar liefst 15 kandidaten W-examen gedaan.  Alle 15 kandidaten  hebben  de cursus met een goed resultaat volbracht en het examen gehaald!

 
Op 2 eerdere avonden heeft Jeannette van Noort de deelnemers alle kennis van het jureren bij een waterpolowedstrijd bijgebracht. Tevens hebben de kersverse juryleden al een kijkje kunnen nemen in het functioneren van het digitaal wedstrijdformulier.
 
Jelle van den Berg, Jolanda Boer, Rens Geurds, Ferry de Graaf, Nico Heemskerk, Leon van Kesteren, Eric Koot, Davy Koot, Geert Lambers, Rob Lambers, Patricia van der Meer, Vera Mientjes, Britt Paats, Dimitris Tsibogiannis en Arthur Zuiderduijn
--
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.