Juryrooster Waterpolo

17 september 20141

Beste Jurymensen en scheidsrechters,
In de bijlage van deze mail vindt je juryrooster voor komend half jaar. Fijn dat we ook dit jaar weer op jullie kunnen rekenen!! Het kan zijn dat je er niet op staat, maar we hebben het rooster naar alle beschikbare w-ers gestuurd. Mocht je niet kunnen, probeer dan op tijd een vervanger te regelen. Lees verder voor belangerijke aandachtspunten.

Het Jureren zelf
We weten dat niet iedereen geroutineerd W-er is, omdat er maar een paar wedstrijden per jaar gejureerd worden per persoon. Maar GOED jureren is wel belangrijk! Anders komt het voor dat er door fouten van de W-ers wedstrijden verloren kunnen worden!! Dus:

  • Lees thuis de regels nog even door van te voren. Een verkorte versie vindt je in de bijlage van deze mail. Wil je een uitgebreide versie spelregels ontvangen, mail me dan even.
  • Wees op tijd aanwezig, dan kun je rustig, met volle aandacht aan het  jureren beginnen. Zorg dat je om 16:45 omgekleed in het bad bent als je om 17:00 moet jureren! Alles moet namelijk ook klaar gezet worden. De jeugd heeft daar hulp bij nodig!
  • De Pupillen < 11 jaar spelen op een apart veld, met aparte doelen, Een veld van 20 meter lang en pionnen op 2 en 4 meter! De doelen moeten voor aanvang in elkaar gezet worden!! Deze doelen staan op de hoge tribune en de sleutel is dezelfde sleutel als voor het ballenhok. We zullen zorgen dat er mensen in het bad zijn die daar even bij assisteren.
  • Houd je aandacht erbij, het zijn maximaal 2 wedstrijden, kletsen kan weer lekker aan de bar of op de tribune.
  • Bij terugkomst van een U-20 moet er DUIDELIJK gevlagd worden!
  • Ook is het belangrijk dat de stand bijgehouden wordt. De stand kan namelijk de tactiek in een wedstrijd bepalen.

AL DEZE AANDACHTSPUNTEN ZIJN BELANGRIJK VOOR ONZE EIGEN TEAMS.
WANNEER ER GOED GEJUREERD WORDT HEEFT DE WEDSTRIJD DAAR VOORDEEL BIJ!!
Gastscheidsrechters
Let op dat je de scheidsrechters naar behoren ontvangt en wat te drinken aanbiedt.
Drinken
Het is niet de bedoeling dat spelers, die niet hoeven te jureren, van het drinken gebruik maken.
Wedstrijdballen
Wij hebben een ballennet voor de wedstrijdballen. Hierin zitten 6 dames en 6 heren ballen. Bij aanvang van een wedstrijd controleer je of er nog steeds 12 ballen aanwezig zijn. De trainingsballen mogen niet worden gepakt en niet gebruikt worden om in te gooien. Dit zijn trainingsballen! Als deze worden gepakt zijn er teveel ballen in het bad en raken we deze kwijt…..!
Alvast weer hartelijk bedankt & tot in het zwembad!
Spelregels
Sinds vorig seizoen zijn nieuwe spelregels ingegaan, deze zijn ook bijgevoegd.
Alvast weer hartelijk bedankt & tot in het zwembad!
De Waterpolocommissie
Juryrooster tweede helft 2014-2015
 
[download id=”337″]

Eén reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.