SpecialsZwemmenZVS te gast bij De Columbiaan voor Avondmarathon

7 juni 20140

7 Juni ’14 – Vorige week organizeerde De Columbiaan een aantal activiteiten ter ere van hun 45 jarig bestaan. Tijdens de avond van hemelvaart stond er een avondmarathon op het programma. Ook ZV Sassenheim was uitgenodigd, en we waren natuurlijk van de partij bij deze uitdaging. Van 20h00 ’s avonds tot 02h00 ’s nachts werd er door onze ploeg van 7 fanatieke zwemmers om de beurt 15 minuten gezwommen. Evelien, Rianne, Maaike, Mieke, Davy, Lars en Arjan wisselden elkaar af met zwemmen, banen tellen en aanmoedigen. In tegenstelling tot andere avondmarathons, was er geen sprint uur, maar wat deze avondmarathon bijzonder maakte, is dat er straffen voor de andere teams gekocht konden worden:  zo kon je andere teams belonen met 100m onderwater zwemmen, 100m vlinder slag, 10 minuten benen zwemmen, of 15 minuten met t-shirt zwemmen. We hebben ze allemaal langs zien komen. Helemaal gesloopt waren we, maar wel gingen we voldaan met een tweede plek naar huis. Oja, dit stond ook nog in de Teylinger:

[download id=”328″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/zvsassenheimnl/www/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
vorige
Doe mee op zaterdag 24 mei met de Rabobank Fietsdag!!!

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/zvsassenheimnl/www/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
volgende
Uitslagen van de laatse recreantenwedstrijd

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.