Uitslag van de laatste B4 kamp van dit seizoen

9 april 20140

9 April ’14 – Afgelopen zondag (6 april ’14) gingen we met een grote groep van enthousiaste zwemmers, ouders en officials naar Bergschenhoek, om alweer de vierde en laatste B4 kamp wedstrijd te zwemmen. Op de valreep werden nog een heleboel pr’s gezwommen. Helaas ook een aantal dissen op het rugcrawl keerpunt. Dat wordt een aandachtspunt naar de trainers toe om daar de komende weken aan te gaan werken zodat we volgend seizoen er weer helemaal klaar voor zijn.
Hierbij de uitslagen:
[download id=”323″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.