Uitslag van de vierde Miniorenwedstrijd

4 april 20140

4 April 2014 – Op zaterdag 15 maart ’14 was het alweer tijd voor de vierde miniorenwedstrijd. Met een gezellige ploeg gingen de jeugdige zwemmers van ZV Sassenheim naar Alphen aan den Rijn. Er stonden weer leuke afstanden op het programma, waar ook met volle energie werd gestreden om de persoonlijke records te laten sneuvelen. En velen lukte dat, kijk maar hoeveel persoonlijke records er zijn gezwommen. Helaas waren er ook een aantal diskwalificaties op keerpunten en bij het aantikken: hier zullen we op de training extra op letten!
[download id=”320″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.