ZVS oogst medailles tijdens Open NK Masterzwemmen

29 januari 20140

29 januari ’14 – Vanaf vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari ’14 werden in Zwolle de Open NK Masterzwemmen (korte baan) georganizeerd. Tijdens dit toernooi werden op alle leeftijdscategoriën gestreden om de eer en de medailles. Ook ZVS was vertegenwoordigd: op vrijdag en zaterdag kwam Frank van Nobelen aan de slag. Op zondag kwamen Evelien Meeuwissen, Rianne Hofland en Arjan Buijsse aan de start.  Lees verder voor de avonturen en de uitslagen!

Ondanks een mindere fitheid kwam Frank op vrijdag en zaterdag toch 6 keer aan de start, met wisselend succes. Door ware volharding wist Frank de eer van de vereniging hoog te houden, wat o.a. mocht resulteren een tweede plaats op de 400m vrije slag, en een derde plaats op de 100m vlinderslag. Op zondag mocht Arjan (na een goede voorbereiding), de spits afbijten op de 200m rugslag. Met een tijd van 2.27.04 kon zelfs een zilveren medaille worden opgehaald. Vervolgens kwamen Rianne aan de start met de 100m wisselslag. De concurrentie was sterk, en met een tijd an 1.13.14 (bijna een persoonlijk record) werd Rianne 8e. Niet veel later mocht Rianne weer aan de slag, samen met Evelien, op de 50m vrije slag: Een populaire afstand, met een groot deelnemersveld. Met respectievelijk 29.47 en 32.21 werd een 8e en een 9e plaats behaald. De dag werd afgesloten met 100m schoolslag voor Arjan en Evelien. Met een tijd van 1.18.03 werd Arjan 6e, en Evelien viel net buiten het podium, en werd vierde met een tijd van 1.28.93: sneller dan verwacht, maar balen dat een derde plek net werd gemist op 0.3 sec!
In de bijlagen nog eens de uitslagen op een rijtje:
[download id=”311″]
 
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.