ZVS feliciteert 9 nieuwe tijdwaarnemers

26 november 20130

Zaterdag 23 november jl. hebben 9 ouders van onze wedstrijdzwemmers de cursus tijdwaarnemer afgesloten met een examen. Het resultaat is positief: allen geslaagd! We heten hen welkom in de officialgroep van onze vereniging. We zijn blij dat ze bereid zijn hun tijd vrij te maken voor een zwemwedstrijden en ons in staat blijven stellen om aan de wedstrijden te kunnen blijven deelnemen, want zonder officials geen zwemwedstrijd!
De nieuwe officials zijn: Michel Boer, Suzanne de Boer-Horstink, Monique Doop-Hamer, Angela Jonkman- Evers, Linda Kuiper, Joyce van Leeuwen-Hartman, Sandra Schaeffer, Dimitri Tsibogiannis en Claudia Zwartjes.
Zwemtechnische Commissie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.