ZVS zwemploeg naar de eerste LAC

31 oktober 20130

31 oktober ’13 – Afgelopen zondag ging een kleine groep enthousiastelingen naar Leiden voor de eerste wedstrijd in het Lange Afstand Circuit. Ondertussen is Wesley van der Luit een ervaren LAC zwemmer, en onder zijn leiding zwommen ook Sam Jonkman, Kristel Beijk en Laura Oostdam hun lange afstanden. Voor Kristel en Laura stond de 400m vrije slag op het programma, terwijl Sam en Wesley 800m als uitdaging hadden. Kijk in de bijlagen voor de uitslagen: als eerste de uitslagen alleen voor ZVS, en als tweede ook de tijden van de andere zwemmers.
[download id=”295″]
[download id=”296″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.