Week van de scheidsrechter!

1 oktober 20131

Scan0003Nog even en het is zover! Van 7-16 oktober wordt de Week van de Scheidsrechter gehouden. Zij (scheidsrechters en officials) verdienen het om eens extra in de schijnwerpers gezet te worden. De scheidsrechter is onmisbaar op het sportveld. Zonder scheids, geen wedstrijd. Het zijn vrouwen en mannen met passie voor het vak.  Tijdens de Week van de Scheidsrechter worden landelijk activiteiten georganiseerd bij veel sporten voor scheidsrechters. Naast landelijke acties is het streven dat zoveel mogelijk clubs meedoen aan deze week. Bijvoorbeeld door een extra hartelijk ontvangst…!
Vanaf deze plaats wil ik onze scheidsrechters nog eens extra in het zonnetje zetten! Bert Jonkman;
Jeannette van Noort; Evelien Meeuwissen; Arnout Beentjes; Cas van Egmond; Harold van den Berg; Tim van den IJsel; Paul Geurds; Martijn Nieuwenhout; Bas van Stein; Elize Blokker; Kevin Vegt & Marianne de Bruin !
 

Eén reactie

  • h. v. d. berg

    4 oktober 2013 at 20:50

    Ik krijg er helemaal een warm hartje van.
    gr. harold

    Reply

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.