Aangepaste trainingstijden t/m 12 juli '13

6 juni 20130

Aangepaste trainingstijden na afloop van de waterpolocompetitie:
Vanaf maandag 29 april zal de training voor H1-H2 komen te vervallen op maandagavond laat (21.25 – 22.20) en traint H1-H2 alleen op vrijdag van 18.50 – 19.40. (m.u.v. vrijdag 10 mei). Woensdag 29 mei is de laatste woensdagtraining voor groep 1  en de waterpoloërs. Per 5 juni vervalt deze training. Alle overige trainingen gaan gewoon door tot het einde van het seizoen.
Eind van het seizoen:
Het huidige trainingsseizoen eindigt in de week tussen zaterdag 6 juli en vrijdag 12 juli. Voor alle zwem- en waterpologroepen zullen in deze week de laatste trainingen van dit seizoen zijn. Vanaf zaterdag 13 juli vangt het zomerrooster aan. Hierover zullen wij u later informeren.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.