Uitslagen van de laatste LAC wedstrijd

4 juni 20130

04 juni 2013 – Afgelopen zondag ging een delegatie van 9 zwemmers en 3 vrijwilligers en 1 supporter naar Leiden om alweer de laatste wedstrijd in het Lange Afstand Circuit te zwemmen. Voor Vianne stond 1500m vrije slag op het programma, voor de mannen (Wesley, Bob, Mats, Sam, Rob en Arjan) 400m wisselslag, en Freeke en Sanne mochten afsluiten met 2000m vrije slag. Voor velen zou het een zware wedstrijd worden, maar niet voor Vianne: zij zwom in een hele constante race vier clubrecords aan flarden: gefeliciteerd Vianne: knap gedaan! De mannen van de 400m wissel hadden deze afstand nog nooit gezwommen voor onze vereniging, dus iedereen was benieuwd: wat zouden we zwemmen? Na een zware race, en veel zuchten en kreunen hadden we het gehaald: Kijk maar in de bijlagen voor de resultaten. Helaas was Rob gediskwalificeerd, erg jammer! Daarna kwamen Freeke en Sanne aan de start voor de 2000m vrije slag. Freeke ging goed van start, sneller dan haar geplande schema. Helaas kreeg Freeke wat problemen met de ademhaling, en moest ze voortijdig stoppen: de volgende keer beter… Sanne is onze diesel: zij ging de 2000m vrije slag strak op schema weg, en zwom in een super constant tempo naar een mooie tijd…
En natuurlijk de uitslag:
[download id=”272″]
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.