Medailles en ClubRecords op KringKampioenschappen

13 mei 20130

13 mei 2013 – Vorig weekend werd in Katwijk het eerste deel van de KringKampioenschappen georganiseerd. Ook ZV Sassenheim was goed vertegenwoordigd, met 12 zwemmers! En kijk maar in de uitslagen: een ware regen van persoonlijke records, clubrecords en medailles! Op 25 & 26 mei ’13 wordt deel 2 georganiseerd: hopelijk hebben we daar weer zo’n goede oogst…
[download id=”267″]

Lees meer over de avonturen van zondag 5 mei…

Na een stralend begin van de dag, ging een select gezelschap van enthousiaste zwemmers naar de Aquamar in Katwijk. De sfeer was goed en mondhoeken krulde omhoog van spanning. Het programma van de zwemmers was druk, daar een enkeling zich volledig focuste op één afstand. Het was een gezellige en warme middag in de Aquamar met goed resultaat. Een aantal zwemmers zwommen naar medailles toe en persoonlijke records werden verbeterd. Medailles waren er voor: Rutger Steller: 1x Goud, Rob Lambers: 1x Zilver, 1x Brons, Freeke den Dulk: 1x Zilver en Martijn Nieuwenhout: 1x Zilver, 2x Brons
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.