Heren 1 speelt wedstrijd tegen TOPzwemmers!

4 januari 20130

Beste leden van Zwemvereniging Sassenheim,
Op vrijdag 11 januari om 18:50 speelt ons Heren 1 een oefenwedstrijd tegen een vriendenteam van poloers en topzwemmers waaronder Nick Driebergen, Bas van Veldhoven, Stefan de Die en nog een groot aantal andere talentvolle en gerenomeerde zwemmers cq waterpoloers. Bekijk de bijgevoegde file met alle spelers en hun talent. [download id=”239″]
Waterpolo is een sport die niet zo heel bekend is in Nederland. Als je iemand verteld dat hij waterpolo speelt dan zie je niet veel herkenning zo is dat ook het geval met stofwisselingsziekten, dit is ook niet heel erg bekend in Nederland. Tijdens deze avond willen wij ook aandacht besteden aan Metakids. zie ook www.metakids.nl voor meer informatie.
Ik hoop dat jullie een uurtje van jullie tijd willen besteden om ons Heren 1 aan te moedigen en kennis te maken met een aantal topzwemmers van Nederland en ook hun teamgenoten zoals Tim en Rick v/d Putte (Katwijk) en vele andere bekende en minder bekende waterpoloers (Ik ken ze wel)
Sportieve Groet,
Bert Jonkman

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.