Uitslag van de eerste Lange Afstand Circuit (LAC) wedstrijd

28 oktober 20120

Afgelopen zondag, 21 october ’12, ging er een kleine groep van 5 zwemmers naar zwembad “De Zijl” te Leiden voor de eerste wedstrijd in de serie van het Lange Afstand Circuit (LAC). Onder begeleiding van Maaike, zwommen Rob, Rens, Wesley en Sanne allen voor het eerst 800 meter vrije slag. De vader van Wesley had de uitdagende taak om onze banen te tellen en tussentijden te noteren. Het resultaat mocht er zijn: Er werden scherpe tijden neer gezet in een groot deelnemersveld (meer dan 40 zwemmers bij zowel de dames als de heren), en Rob heeft het clubrecord van Lars verbeterd op de 400m vrije slag voor jongens onder de 14 jaar. Goed gedaan!
Op 17 maart 2013 staat de volgende wedstrijd op het programma, met 400m wisselslag voor de dames, en 2000m vrije slag voor de heren. WIE DURFT!!?? Opgeven kan bij Arjan.
Hierbij de uitslagen:
[download id=”225″]
[download id=”226″] 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.