Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen

16 augustus 20120

Beste zwemmers en poloërs!

Ondertussen zijn we alweer goed begonnen met de eerste meters maken in De Vosse, en afgelopen dinsdag, 21 augustus ’12, zijn we ook al begonnen met de reguliere zwemtrainingen. De reguliere waterpolotrainingen beginnen op maandag 3 september (de WPC heeft de waterpolotrainingen tot 3 september per email rond gestuurd). De indeling van de waterpoloteams en zwemgroepen zijn al per mail toegezonden. Nog niets ontvangen per mail? Dan zijn waarschijnlijk de contactgegevens niet correct bekend. Stuur even een mailtje naar bestuur@zvsassenheim.nl. Wij wensen jullie allemaal weer heel veel zwem en poloplezier aankomend seizoen!

In de bijlage vind je het complete overzicht van de trainingstijden voor zowel zwemmen als waterpolo voor het seizoen 2012 – 2013. Op pagina 2 van de bijlage staan de aanpassingen voor de vakanties en Sassemse kermis.

[download id=”212″]
Dit is versie 1 van het overzicht van de trainingstijden. Wijzigingen ten opzichte van versie 0 zijn in het rood aangegeven. Hou de website in de gaten voor eventuele veranderingen!

25 augustus 2012: Versie 0 van de trainingstijden was een voorlopige versie, en is door over-ijver en onwetendheid van mijn kant, en een foutje in de communicatie, onterecht op de website gekomen en rond gestuurd naar de zwemmers. Versie 1 van het bestand is de juiste versie. Om onduidelijkheid te beperken zijn de verschillen ten opzichte van versie 1 in het rood aangegeven. Middels dit bericht wil ik mijn excuses voor het ongemak aanbieden aan de WPC en de betrokken ouders, waterpoloërs en zwemmers: Balen dat jullie hiervan de dupe zijn geworden. Met sportieve groet, Arjan.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.