Uitslagen van Brevetzwemmen

7 juli 20120

26 juni 2012: Er is hard voor getraind, en veel voor gelobbied: afgelopen dinsdag was het weer tijd voor het jaarlijks terugkerend evenement van het brevetzwemmen. Voor alle slagen stonden de afstanden 25m, 50m en 100m op het progamma (geen 100m wisselslag). Sommigen hadden het programma onderschat, en hadden zich dapper ingeschreven voor 4x 100m zwemmen op één avond. Het was een avond van hard zwemmen, en tot het uiterste gaan. Dit was ook te zien aan de tijden: er werden weer vele persoonlijke records gebroken. Ook het vermelden waard is dat Mariska Hofland in het zonnetje werd gezet in haar laatste wedstrijd als tijdwaarneemster: Na 10 jaar lang en ontelbaar vele wedstrijden als tijdwaarneemster was het tijd om afscheid te nemen. Ook Rob Lambers werd naar voren geroepen: hij had de eer om onze vereniging te verdedigen op de Nederlandse Junioren Kampioenschappen, en had gezwommen op 3 afstanden. Daar zijn we trots op!

En traditie getrouw vinden jullie hieronder de uitslagen:
[download id=”210″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.