11 medailles bij de Kringkampioenschappen!

21 mei 20120

Afgelopen twee weekenden stonden voor de snelste wedstrijdzwemmers van onze vereniging in het teken van de Kringkampioenschappen: het werden twee succesvolle weekenden, want hoewel we met maar 10 zwemmers deelnamen, sleepten we in een sterk veld maar liefs 11 medailles in de wacht. De kampioenschappen, gehouden op 4 zwemdagen, werden gezwommen in het 50 meterbad van Katwijk: velen van ons moesten erg aan het bad wennen, maar toch wisten enkele zwemmers zelfs een persoonlijk record te zwemmen.
Update van 23 mei 2012: De uitslagen van het tweede weekend zijn nu ook bekend!

Rutger werd Kringkampioen op de 200 m schoolslag, Rob werd Kringkampioen op de 100m vrijeslag. Max haalde brons op de 100 m rugslag. Verder waren er medailles voor Rutger (zilver en brons) en Rob (6x zilver).Ook Wesley, Rens, Sam, Nina, Britt, Joëlle, en Anouk zwommen goede tijden, maar kwamen (soms net) niet op het podium.
Met deze geweldige “oogst” van medailles is ZV Sassenheim als 7e geëindigd in het medaille klassement (van de 13 verenigingen).
Al met al een geslaagde Kringkampioenschappen: we zijn trots op jullie!