Trainers gezocht! Zeg het voort!

15 mei 20120

ZV Sassenheim zoekt:

enthousiaste trainers (m/v)

voor de Herenselectie en Dames 1

 


Onze vereniging

Zwemvereniging Sassenheim is een brede vereniging met 4 heren, 2 dames en 7 jeugdteams, waar gezelligheid en goede prestaties een mooie combinatie zijn.

Wij zijn op zoek voor de herenselectie

Onze herenselectie is in de afgelopen jaren door uiteenlopende redenen een aantal ervaren spelers kwijtgeraakt. Wij hebben echter een goede jeugdafdeling waarvan een aantal jonge spelers klaar zijn om in te stromen.

Wij zijn dan ook op zoek naar een zeer enthousiaste trainer, die het leuk vindt om jonge spelers te begeleiden en zo een nieuw Heren 1 en 2 team op te bouwen.

Onze heren hebben de mogelijkheid om 3x per week te trainen, waarvan 2 polotrainingen en 1 zwemtraining. De nieuwe trainer zal in ieder geval de beide polotrainingen en het coachen van 1 team voor zijn rekening nemen.

Wij zijn op zoek voor Dames 1

Aankomend jaar zullen onze Dames uitkomen in 1e klasse van District IV. De dames, fanatiek en leergierig, zullen er alles aan doen om weer hoge ogen te gooien in de 1e klasse. Wij hopen onder leiding van een enthousiaste coach! Ook onze dames hebben de mogelijkheid om 3x per week te trainen, waarvan 2 polotrainingen en 1 zwemtraining. De nieuwe trainer zal in ieder geval de beide polotrainingen en het coachen van dit team voor zijn rekening nemen.

Wij bieden

Vrijwilligersbijdrage

Locatie

De Wasbeek, Sassenheim

Meer informatie

Bij voorkeur zoeken wij iemand die in het bezit is van een trainersdiploma, dit is echter niet noodzakelijk. Enthousiasme en een gezonde kijk op het spel is het voornaamste. Zie jij hier een leuke uitdaging voor aankomend jaar?

Neem dan voor meer informatie of vragen contact op met de waterpolocommissie:

Elize Blokker, 06-14356130, waterpolo@zvsassenheim.nl

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.