Uitslagen van de vierde B5 Kamp zwemwedstrijd

17 april 20120

Afgelopen zondag (15 april ’12) was het tijd voor alweer de vierde B5 kamp zwemwedstrijd van dit seizoen. Voor de oudere zwemmers stond het jaarlijks terugkerende bikkel nummer op het programma: de 200m vlinderslag. De laatste paar jaar werd hier dapper gestreden om niet de langzaamste tijd te zwemmen. Dit jaar echter zijn de regels aangepast: elke zwemmer en zwemster mocht inschatten welke tijd hij of zij zou zwemmen op deze afstand. En diegene die het meest afweek van de ingeschatte tijd zal een barbeque voor de anderen organizeren. Zo gezegd, zo gedaan. Vol goede moed, en na een pittige peptalk (de laatste 50m zal een ware hel worden) gingen we vol frisse tegenzin naar de start. En inderdaad: 200m vlinderslag is een ware uitdaging. Maar onze bikkels van Sassem hebben het allemaal gehaald: allemaal zonder diskwalificaties en allemaal sneller dan ingeschat. Met als mooi eindresultaat: Sanne en Maaike zullen een heerlijke barbeque organizeren voor Rens, Rob en Arjan. Dat wordt smullen. :):)
Oja, we waren natuurlijk niet met zijn vijven op de wedstrijd: we hadden een ploeg van meer dan 20 zwemmers, en we hebben met zijn allen heerlijk gezwommen: mooie scherpe tijden, waar gestreden werd tot op de 100ste van seconden. Kijk maar naar de resultaten!

[download id=”195″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.