Uitslagen van de 3e D-Competitie zwemwedstrijd

25 januari 20120

Afgelopen zondag, 22 januari 2012, was het tijd voor de derde D-competitie van dit seizoen. De eerste twee wedstrijden hadden we erg goed gezwommen: we waren als 7e en 5e ge-eindigd. Met volle moed zijn we begonnen aan de voorbereidingen voor deze derde wedstrijd: zouden we onze prestaties kunnen evenaren, of zelfs verbeteren?

Helaas, afgelopen zondag gingen we met flink uitgedunde delegatie naar Heemstede. Vele afmeldingen door ziekte, EK Waterpolo, tentamens en proefwerken zorgde ervoor dat onze ploeg veel kleiner was dan normaal. Gelukkig motiveerde dit voor velen om zeker nu een topprestatie neer te zetten: er werden weer veel persoonlijke records gezwommen, en zelfs 3 clubrecords: Martijn heeft zijn eigen clubrecords weer verder aangescherpt, terwijl Rianne het clubrecord op de 200m schoolslag dames van Marinka vd Zwet uit 1993 heeft verbroken met wel 0.03 seconde: Gefeliciteerd!
Helaas hadden we 7 vervangende tijden, en waren er ook veel diskwalificaties: 11 stuks in totaal.

Daarom wil ik graag afsluiten met het volgende: laten we met zijn allen de volgende D-competitie wedstrijden op 11 maart ’12 en 01 april ’12 vrij houden in onze agenda, zodat we met de complete ploeg aanwezig zullen zijn. En tot die tijd gaan we met zijn allen hard trainen om te zorgen dat we de volgende wedstrijd geen diskwalificaties meer hebben!

Natuurlijk hebben jullie ook nog de uitslagen te goed:
[download id=”176″]

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.