Uitslagen van de 2e D-Competitie

14 november 20110

Afgelopen zondag 13 november was zwembad “De Wasbeek” afgeladen met gespannen en enthousiaste zwemmers en zwemsterren: Onze vereniging organizeerde samen met vele vrijwilligers (dankjewel voor jullie hulp!) de tweede D-competitie. We hadden drie vereniging op bezoek, te weten: ZV Westland Dijkglas, HPC en NZ&PC. Het werd een drukke en gezellige wedstrijd, waarin we met zijn allen hard hebben gezwommen! Teveel pr’s om op te noemen, en zelfs een heel aantal clubrecords! Moran Lindhout verbrak het clubrecord op de 100m wisselslag, welke al stond sinds November 2000. Zowel Stan van Ruiten als Rob Lambers zwommen een clubrecord op de 100 schoolslag, en Martijn Nieuwenhout verbrak zijn eigen clubrecords op de 200m vrije slag en 200m rugslag. De estafetteploeg van de 4x 50m wisselslag voor jongens mocht zich ook verheugen op een clubrecord: Gefeliciteerd allemaal!

[download id=”160″]

Al onze inspanningen waren ook terug te zien in het puntenaantal. In de laatste stand stonden we 5e, wat twee plaatsen hoger was dan de vorige keer!

http://www.zwemkroniek.com/competitiestanden.php?action=0&afdeling=d4k1&sort=ronde2

Update op 16 novermber: We staan ook in De Teyding:
[download id=”161″]

Update op 18 novermber: We staan ook in De Teylinger:
[download id=”162″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.