Zomerkamp 2011 van 6 tot 13 augustus

20 februari 20110

Het gaat dit jaar weer gebeuren: Zomerkamp!! Het is al een hele tijd bekend wanneer deze leukste week van het jaar zal plaatsvinden. En we gaan er natuurlijk van uit dat iedereen deze week heeft vrij gehouden! We hebben dit keer een blik op het verleden geworpen en hebben een toplocatie gevonden in Bergeijk! Heb jij zin om week of weekend even helemaal tot rust te komen, dan is dit niets voor jou… Wij maken er namelijk een (TE) GEKKE week van waar je nog lang aan terug zal denken.
Kijk voor meer informatie op het stencil in de bijlage!
Groetjes de Jeugdcommissie
ZVS
download: [download id=”119″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.