Zwemploeg in het nieuw gestoken door Ticket Team

15 februari 20110

De zwemploeg van ZVSassenheim ziet er weer uit als één ploeg! Alle wedstrijdzwemmers hebben een donkerblauw broekje en oranje shirtje gekregen, gesponsord door Ticket Team. Alle kleding zijn voorzien van het logo van Ticket Team, de naam van de zwemmer en ZVSassenheim. De kleding is al bij een aantal wedstrijden meegegaan. Ouders, andere verenigingen en overige mensen overspoelden de ploeg met positieve reacties. Het oranje valt dan ook echt goed op in elk zwembad. Is er een kind zoek, dan hoef je alleen maar te kijken naar iets wat oranje is en beweegt…

Afgelopen dinsdag zijn er foto’s in het zwembad gemaakt met bijna de gehele ploeg.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.