Leuke acties!

Wij vinden het ontzettend leuk u te vertellen dat wij een overeenkomst hebben gesloten met SponsorKliks!

U koopt vast wel eens iets online (denk aan bol.com, Coolblue, Wehkamp, Thuisbezorgd etc.). Vanaf nu kunt u met deze aankopen (zonder dat het iets extra’s kost) onze vereniging sponsoren! Het werkt heel gemakkelijk:

1) Ga naar https://www.sponsorkliks.com/ en zoek op ‘Zwemvereniging Sassenheim’ (óf klik op de banner op de website, waar u ook kunt vinden hoeveel alle aankopen via SponsorKliks de ZVS hebben opgeleverd).

2) U komt nu op de SponsorKliks pagina van zv Sassenheim. Hier kunt u de winkel aanklikken waar u uw aankoop wilt doen (er staat heel veel tussen, zelfs vakanties boeken kan via SponsorKliks).

3) U komt nu gewoon op de site van de aangeklikte winkel, en kunt daar uw aankoop doen. 75% van de commissie die SponsorKliks ontvangt, wordt vervolgens aan onze vereniging afgedragen!

Wij hopen dat u ook meedoet!

En weet u dat wij in het verleden 2 andere leuke acties hebben gestart waar u misschien nog niet aan meedoet, terwijl het u geen moeite en extra geld kost?

Vomaractie
Leden van onze vereniging die boodschappen doen bij de Vomar kunnen er voor zorgen dat 0,5% van de bestedingen aan geld uitgekeerd wordt aan onze vereniging.

Wanneer je bij Vomar boodschappen doet, geef je bij het afrekenen je “klant-is-koning” kaart af bij de kassa en alle totaal bedragen worden steeds bij elkaar opgeteld. Na 3 maanden wordt 0,5% van het totaal bestede bedrag aan ons over gemaakt en dat kan aardig oplopen!

Het enige wat jij als lid hoeft te doen is, als je nog geen klantenkaart deze aan te vragen in de winkel, en dan het klantennummer aan ons door te geven! Als je al een klantenkaart hebt hoef je alleen nog het nummer aan ons door te geven via de mail, ledenadministratie@zvsassenheim.nl !

Het kost jullie verder niets, en iedereen moet toch boodschappen doen, toch? Alle buren, opa’s, oma’s en rest van de familie kunnen ook allemaal hun nummer aan ons doorgeven! Dus geef snel je nummer door als je dat in het verleden nog niet hebt gedaan!

Vriendenloterij

Speelt u mee in de vriendenloterij of wilt u mee gaan spelen in de vriendenloterij? Dan kunt u met uw lot onze vereniging steunen.

Bij de Vriendenloterij kunt u als deelnemer zelf bepalen welk goed doel u steunt. U kunt niet alleen kiezen uit een van onze 50 goede doelen, maar ook uit 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Als u meespeelt in de Vriendenloterij, gaat de helft van uw lotprijs rechtstreeks naar de clubkas.

Via deze link kunt u een nieuw lot aanvragen. https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm

Kruis het 3e hokje aan bij “welk doel wilt u steunen” en zoek zwemvereniging Sassenheim.

Als u al meespeelt met een lot in de Vriendenloterij dan kunt u met dit lot onze vereniging gaan vereniging steunen! U kunt via de ledenservice het goede doel aanpassen via 088 – 020 1020.
Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij hopen dat ook u met deze acties onze vereniging financieel kan bij staan!

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Namens het bestuur van zwemvereniging Sassenheim,
Paul Koot en Elize Blokker

Reacties

Reageren is niet mogelijk.

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Sponsor de vereniging met je aankoop

 • Hall of fame wk 16

  Geen resultaten gevondenGeen resultaten gevonden
  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  Knutselavond: 25 januari 2019
  Fifa-karaoke avond: 15 maart 2019
  Klaverjasavond: 5 april 2019
  Zomerkamp: 17 – 24 augustus 2019

 • Vind ons op Facebook!