Uitslagen en foto’s B4 kamp 22-10-2017

Afgelopen zondag stond de eerste B4 kamp van dit seizoen op het programma. Met een groep van 30 zwemmers werd er mee gezwommen aan deze wedstrijd in Zoetermeer. De B4 kamp is een leuke wedstrijd waaraan alle wedstrijdzwemmers mee mogen doen. Er zitten ook afwijkende afstanden tussen zoals bij deze wedstrijd een rugcrawl estafette. Toch even goed samen afspreken aan welke kant je aantikt en dat je de volgende zwemmer niet in de weg ligt! 

Lees meer

Vriendjeszwemmen

IMG-20170418-WA0012Afgelopen dinsdag 18 april werd er, na het succes van vorig jaar, weer een ‘vriendjeszwemmen’ georganiseerd. Alle zwemmers van zwemgroep 2 mochten een vriendje/broertje/zusje meenemen naar de training. Bijvoorbeeld om te laten zien hoe leuk zwemmen is, of hoe vermoeiend. In totaal lagen er 42 kinderen in het water! Na een echt inzwemprogramma werden alle lijnen uit het zwembad gehaald. De kinderen werden vervolgens in 7 teams verdeeld. Deze teams streden tegen elkaar in een estafette met verschillende opdrachten. Er werd enthousiast aangemoedigd en goed gezwommen! Bedankt voor jullie komst!

Lees meer

Zwemmend redden woensdag 29 maart in de Wasbeek

IMG-20170329-WA0048Woensdag hebben we met ongeveer 15 enthousiaste waterpolo en zwem trainers een herhalingscursus gekregen voor het zwemmend redden.

De eerste 20 min hebben we op de kant bevrijdingsgrepen geoefend op elkaar, zoals de achterwaartse omklemming, de voorwaartse omklemming en de pols greep. Na het oefenen op het droge zijn we het water in gegaan en hebben deze grepen geoefend in het water, wat er vanaf de kant best wel grappig uit zag!

Het was de bedoeling om na de bevrijdingsgrepen de vervoersgroepen te gaan oefenen alleen deze werden onderbroken door een brandoefening die zwembad de Wasbeek had georganiseerd en wij moesten met zijn allen snel naar buiten toe.

Lees meer

Bingo!!

img_20161215_144937In groep 2 is op 20 december een bingo gespeeld. Dit werd niet georganiseerd in een zaaltje met een bak vol met balletjes. Nee, dit was een speciale bingo in het zwembad. De zwemmers werden in 6 groepen verdeeld en moesten met een dobbelsteen gooien. Het getal dat ze gegooid hadden was gekoppeld aan een opdracht. Bij het goed volbrengen van de opdracht mocht er een kruisje gezet worden op de bingokaart. Het eerste groepje met een rij vol op de bingokaart, had gewonnen. Een erg leuk spel met veel afwisselende opdrachten, individueel uit te voeren of in teamverband. Zo moest er gescoord worden in een basket, pilonnen van de bodem opgedoken worden, werd er bokje gesprongen, met een slang gezwommen, in polonaise naar de overkant gegaan en gesleept. Een leuke afsluiting van het jaar 2016. Voor nu: Gelukkig nieuwjaar!!

Voor nog meer foto’s  Lees meer

Uitslagen Minioren Clubmeet 20-11-2016

img_0673Zondag 20 november stond er weer de jaarlijkse Minioren Clubmeet op het programma. 15 zwemmers van Sassenheim namen het op tegen in totaal 17 andere teams. Bij de Minioren Clubmeet is altijd een thema en dit jaar was dat piraten en zeemeerminnen. Een aantal ouders zijn flink in de weer geweest om onze groep er leuk uit te laten zien. In onze verkleedspullen begonnen we een ererondje rondom het zwembad. Het team dat het best verkleed was kon een originaliteitsprijs winnen. Na deze verkleedpartij begon de wedstrijd met een estafette. Tim, Luca, Lucas en Abby mochten deze wedstrijd openen.  

Lees meer

Zwemgroep 2 geniet van laatste training voor de vakantie

19 december 2015 door

Foto 15-12-15 18 27 21Afgelopen dinsdag was de laatste training voor groep 2 voor de vakantie. Reden genoeg voor een leuk spel. Een groot ganzenbordspel werd gespeeld door zes verschillende teams, begeleid door een trainer. Het doel was om met je team zo snel mogelijk op het vakje 63 te komen. Op elk vakje moesten de teams een opdracht uitvoeren. Deze opdrachten bestonden uit bijvoorbeeld een aantal banen zwemmen, keerpunten oefenen, een puzzel oplossen of de teamleider in het water duwen! Ook de organisator Davy werd het water ingeduwd toen een team op vakje 62 terecht kwam.

Lees meer

Sinterklaas en zwarte pieten zijn weer op pad!

28 november 2015 door

IMG-20151128-WA0001  IMG-20151128-WA0002

Minioren Clubmeet 2015 UPDATE extra foto’s

20151108_112514Afgelopen zondag stonden we om 9.45 klaar bij de Wasbeek om te vertrekken naar Den Haag waar de Minioren Clubmeet plaats zou vinden. Een grote groep van 15 zwemmers zou deze dag Sassenheim vertegenwoordigen. De Minioren Clubmeet is namelijk een wedstrijd waarbij verenigingen tegen elkaar strijden. De wedstrijd begon met een ererondje rondom het zwembad waarna de estafetteploeg kon starten. Thomas beet de spits af waarbij hij gelijk een PR zwom van maar liefst 5 seconden. Sacha, Tim en Jasmijn mochten deze estafette afmaken.

Lees meer

Het zomerkamp verslag.

Beste toekomstige/ex- groentjes en andere leden

Lees meer

Jubileumweekend 2015

SONY DSCNa wat vertraging van de bussen was het een feest om eindelijk in Leusden te zijn op het kampeerterrein van YMCA. Een bosrijke omgeving waar ZVS twee kampen tot haar beschikking had. Iedereen ging snel op zoek naar zijn tent om de spullen neer te zetten en de tenten in te richten. Bedden werden opgemaakt en waslijntjes opgehangen. Iedereen had zin in het weekend, dat was wel te zien!

[download id=”405″]

Voor alle foto’s klik op onderstaande link:

Jubileumweekend 2015

Volgende Pagina »

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Sponsor de vereniging met je aankoop

 • Hall of fame wk 16

  Geen resultaten gevondenGeen resultaten gevonden
  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  Knutselavond: 25 januari 2019
  Fifa-karaoke avond: 15 maart 2019
  Klaverjasavond: 5 april 2019
  Zomerkamp: 17 – 24 augustus 2019

 • Vind ons op Facebook!