Sassenheim dames 1 – Aquadraat dames 1

Het is weer zaterdag en dus weer tijd voor de waterpolowedstrijden. Ik mag deze zaterdag weer meedoen met dames 1. Vandaag speelden we tegen Aquadraat, zij staan laatste in de competitie. Vorige keer was het 2-7 winst voor Sassenheim. Na een goede voorbespreking en het inzwaaien gingen we volle moed de wedstrijd in.

Bijna een minuut nadat de scheidsrechter het startsein gaf, werd er iemand van de tegenstander uitgestuurd. Zo werd er bij de man-meer, mooi door Maaike gescoord. Al snel daarna maakte Rianne het tweede doelpunt voor ons. Ook in de eerste periode werd Patricia eruit gestuurd, maar gelukkig leidde dat niet tot een tegendoelpunt. Ook snel daarna, nog steeds in de eerste periode, werd er nog iemand van Aquadraat eruit gestuurd, maar ook voor ons geen doelpunt. 

Al snel, toen de tweede periode begonnen was, scoorde Nina het derde doelpunt en Rianne het vierde doelpunt voor ons. Ook werden er twee spelers van de tegenstander tegelijkertijd uitgestuurd. Door deze man-meer maakte Fleur het vijfde doelpunt.

De derde periode was nog maar net begonnen en Sassem was aan de bal, Mieke maakte het zesde doelpunt .Helaas voor ons schoot een speler van de tegenstander toch nog raak. Britt kon er net niet bij. Zo werd het 6-1. Maar net aan het einde van de derde periode scoorde Patricia en werd het 7-1.

De vierde periode begon en Sassem zwom zo hard als ze konden voor de bal. Wij hadden de bal en meteen werd er gescoord, door Mieke. Verder in de vierde periode werd er weer een speler van de tegenstander eruit gestuurd, maar helaas geen doelpunt voor ons. Al snel daarna nog een speler eruit, ditmaal werd er wel gescoord, door Yvonne. We bleven hard vechten voor de bal, maar toen werd Patricia eruit gestuurd. Dat was echt onterecht! Gelukkig is er niet meer gescoord, zo was de eindstand 9-1 voor Sassem! Deze wedstrijd gelukkig geen gele kaart voor Bart ;b

Isa

Reacties

Wees vrij om een reactie achter te laten...
wil je een foto tonen bij je reactie? Maak een account aan op gravatar!

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Hall of fame wk 11

  SpelerDoelpunten
  1.Jasper Duijnhoven6
  2.Tobias Doop3
  3.Lynn Salfeld3

  SpelerUitsluitingen
  1.Robert Kampschreur3
  2.Julian van der Meer3
  3.Patricia van der Meer3

  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  4 maart:      Knutselochtend (11.00 tot 13.30)

  9 maart:      Filmavond (the Room)

  31 maart:    Paaseieren zoeken

   

  Zomerkamp 2018:  11 t/m 18 aug

 • Vind ons op Facebook!